Centrul de presă

1 iunie – Ziua Internațională a Copilului.

Vă felicităm cu drag de Ziua Internațională a Copilului.

Cele mai strălucitoare, cele mai pure și amabile amintiri ale fiecăruia dintre noi sunt legate de copilărie – o perioadă în care lumea din jurul nostru pare imensă, cerul – înnorat, când crezi sincer într-o minune și te bucuri de fiecare zi nouă. De-a lungul anilor, aceste senzații slăbesc, dar experiențele copilăriei le purtăm prin viață. Prin urmare, această sărbătoare este atât de importantă pentru adulții care sunt responsabili pentru dezvoltarea deplină și armonioasă a tinerei generații. Această sărbătoare bună a copiilor ne amintește, adulților, de marea responsabilitate pe care o purtăm pentru generația tânără.

Sarcina noastră principală a societății și a tuturor persoanelor este de a ne educa copiii inteligenți, decenți, educați. Trebuie să facem totul pentru ca ei să se simtă protejați, să aibă un început bun în viață.

Ne exprimăm recunoștința tuturor celor care, prin natura activităților lor, la îndemâna sufletului, fac totul pentru ca copiii noștri sănătoși, fericiți, să se dezvolte spiritual, moral și să fie utili societății.

În această primă zi de vară, vă dorim, dragi copii, mult noroc și succes în toate eforturile voastre, sărbători fericite, prieteni noi, fericire, bucurie și sănătate!

SRL „Ialoveni Gaz” Vă urează ca tu să fii mereu înconjurat de atenție și grijă, dragoste și căldură a adulților.

Cu respect,

Directorul SRL „Ialoveni Gaz”

Ruslan SACA