Centrul de presă

Oamenii Moldovagaz, 21 de ani de dedicație

Cu prilejul zilei profesionale a lucrătorului din sistemul de gazificare, dar și cu ocazia celei de-a 21-a aniversări, „Moldovagaz” a lansat campania „Oamenii Moldovagaz, 21 de ani de dedicație”, o acțiune prin care îi veți putea cunoaște pe unii dintre cei buni și cei mai devotați specialiști din cadrul întreprinderii.

Dorina RUSU, specialist Coordonator în Secția Evidență Gaze Naturale din cadrul SRL „Ialoveni Gaz”, filiala „Anenii Noi Gaz”. Și-a început cariera în domeniul energetic din anul 2000, , imediat după ce a absolvit Universitatea Tehnică din Moldova la specialitatea „Alimentări cu gaze, căldură și ventilare”.

„Sunt convinsă că este o companie de profesioniști  care au o responsabilitate și o experiență  foarte bună în domeniul dat. Eu ași spune că suntem cei mai buni, deoarece deservim un număr foarte mare de consumatori. Viitorul companiei îl văd în profesionalismul tineretului, deoarece anume echipa de tineret este cea care va duce la dezvoltarea întreprinderii și consolidarea ramuri..”, declară Dorina Rusu.

După finisarea studiilor Dorina RUSU a activat primele 6 luni în funcția de lăcătuș categoria I, după care următorii 6 ani a activat ca lăcătuș categoria III până în anul 2006. După acesta a fost transferată în funcția de maistru al Sectorului de Exploatare „Floreni” unde a activat din 2006 până in anul 2020. Iar din februarie 2020 până în prezent ocupă funcția de specialist Coordonator în Secția Evidență Gaze Naturale filiala „Anenii Noi Gaz” a SRL „Ialoveni Gaz”.