Centrul de presă

9 Mai – Ziua VICTORIEI!

În pofida situație complicate în care ne aflăm, nu dispare și nu se învechește memoria despre acest mare eveniment. Ziua de 9 mai pentru noi toți este zi a memoriei, toleranței, și atitudinii umane unii fată de alții.
Ne exprimăm recunoștința pentru fiecare din veteranii de război. pentru aportul şi grija manifestată, dar şi pentru spiritul de patriotism de care au dat dovadă pe timp de război.
Chiar dacă an de an, vă adresăm sincere mulțumiri şi maximă recunoștință, aceasta nu se compară cu emoţiile şi cu sacrificiile marilor eroi ai neamului nostru.
Sperăm, că omenirea se va convinge că bunăstarea şi prosperitatea nu se pot realiza într-o lume sfâșiată de războaie şi terorism, că numai pacea şi înțelegerea asigură liniștea şi bunăstarea omenirii.
Sacrificarea eroilor, care au trecut prin grele încercări militare şi care au învins fascismul în numele păcii şi libertăţii, va rămîne pentru totdeauna în memoria oamenilor.
Vă adresăm cele mai sincere felicitări cu ziua de 9 mai, Ziua Victoriei, dorindu-vă să aveţi parte de sănătate, putere de viaţă, înţelegere şi prosperitate.


Ziua Victoriei a dat o semnificație şi un conținut special istoriei noastre.